Inscriptions Open

I am very happy to be welcomed back by the Catalan chamber orchestra Camerata XXI to direct their Orchestral Summer Course in Tarragona (Catalonia) in July 2016. This is the 5th year in a row that the orchestra invites me to direct them, and the experience is always wonderfully fulfilling, both musically and at a human level. I invite you to come!

Click here for more information. And here to enroll.

____________________________

Inscripcions Obertes

Estic molt content de que l’orquestra de cambra Catalana Camerata XXI m’haja convidat per cinquè any consecutiu per dirigir el seu Curs Orquestal Simfònic per a joves músics a Tarragona. L’experiència ha estat sempre fantàtica i inspiradora tant a nivel musical com en la convivència humana. L’equip de monitors que prepara activitats i la resta de mestres són uns grans profesionals amb els que és un plaer compartir una setmana de música i convivència. Vos anime a inscriure-vos!

Podeu trovar més informació ací. Vos podeu inscriure ací.